Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Térkép Információ

Két év alatt több mint két és félmillió anonim vérvételi adatból készült el Magyarország koleszterinszint térképe. A kezdeményezés támogatói a karácsonyi túlevések időszaka előtt ezzel az eszközzel szeretnék felhívni az emberek figyelmét az ésszerű, tudatos és változatos táplálkozásra. A koleszterin térkép adatai a legnagyobb országosan működő labordiagnosztikai szolgáltató anonim vérvételi eredményeiből térinformatikai rendszer segítségével mutatja be Magyarország településeinek az ott élő különböző korcsoportok, valamint a férfiak és nők eltérő koleszterinszintjét. Láthatóvá teszi, hogy hol mekkora problémát jelent ez a népegészségügyi kockázat. A koleszterin térkép elkészülését a Flora ProActiv támogatta.

Megmérték Magyarország koleszterinszintjét!

Mától bárki böngészheti az interneten az Országos Koleszterintérképet

0 Tovább

Tévhitek a szív- és érrendszeri betegségekről

Ha nem ismerjük a szív- és érrendszeri betegségek jeleit, rizikófaktorait, a kivizsgálás és kezelés jelentőségét, vagy csak fél-információink vannak róluk, könnyen bajba kerülhetünk.

0 Tovább

Szívkímélő testmozgás

Szív- és érrendszeri problémák, magas vérnyomás esetén különösen nagy szerepe van a rendszeres, megfelelően végzett mozgásnak.

0 Tovább

A szívbarát táplálkozás legfontosabb alappillérei

- Fogyasszunk naponta többször gyümölcsöt, zöldséget, leginkább nyersen, mert ebben a formában tartalmazzák a legtöbb vitamint és ásványi anyagot.

0 Tovább
123
»

Facebook

Támogatók